Results 1 to 4 of 4

Thread: New topics feature not working?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Location
    Washington State
    Posts
    98
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default New topics feature not working?

    Hi - is the fabulous adminstrator reading this section?

    It seems that my account doesn't show new posts in differnt color anymore? Is this me or a glitch on the site?

    Thanks!

  2. #2
    Saysusie's Avatar
    Saysusie is offline Super Moderator Super ModeratorEmperor of the Universe
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Victorville, California
    Posts
    7,787
    Blog Entries
    10
    Thanks
    1,640
    Thanked 944 Times in 597 Posts

    Default

    I am sure that he will read your post. However, my new posts do show up in a different color. The only time that they have not is when I've forgotten to log in.
    Hopefully you will get an answer to your question soon

    Saysusie

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    Washington State
    Posts
    98
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I think it is back to working now. I know I was signed in...but for several days I didn't get any notifications of new posts either. Whatever it was is fixed, so it's all good now!

  4. #4
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    386
    Blog Entries
    1
    Thanks
    1
    Thanked 39 Times in 19 Posts

    Default

    Email was down for a bit, but should be working now for notification.

    I'll be upgrading this board tomorrow and doing some "cookie" work which should make logging in and remembering your account easier for the software.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •