PDA

View Full Version : Post Format



tgal
03-12-2011, 08:31 AM
Hey everyone,

I need to know if everyone else is seeing the posts in a weird format that is hard to read. I wanted to make sure that it isn't only me

rob
03-12-2011, 09:24 AM
Hey everyone,

I need to know if everyone else is seeing the posts in a weird format that is hard to read. I wanted to make sure that it isn't only me

It looks fine to me. What are you seeing?

tgal
03-12-2011, 09:47 AM
LOL See below. Let me restart that may fix it.

tgal's Avatar
tgal

* View Profile
* View Forum Posts
* Private Message
* View Blog Entries

tgal is online now Super Moderator Super ModeratorLion King

Join Date
Jan 2010
Location
Houston, Texas
Posts
1,131
Thanks
37
Thanked 114 Times in 105 Posts

Default Post Format

Hey everyone,

I need to know if everyone else is seeing the posts in a weird format that is hard to read. I wanted to make sure that it isn't only me

Mari



“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”~Unknown~

rob
03-12-2011, 10:19 AM
That's strange, never seen that happen before. If restart doesn't help, try clearing out your cookies/browsing history.

rob
03-12-2011, 10:26 AM
Having Any Luck?

Houston, do we have a problem?

tgal
03-12-2011, 11:25 AM
Nope. I will have to look at it when I get back. My daughter is leaving for most of the week so I should have some time

debbie-b
03-12-2011, 11:43 AM
Hi Mari,

Houston must have a problem.lol
Mine looks the same as usual.

Debbie

tgal
03-12-2011, 04:05 PM
LOL@ the Houston comment! Very good! I still don't know what the problem is but one thing I am sure of... It will be operator error!

tgal
03-12-2011, 05:50 PM
I think I have found the problem! The site was updated for Internet Exploror but I use Firefox. When I came back over to IE everything works fine!

GoodDog
03-12-2011, 09:11 PM
Did you check your settings to see how you have it set for viewing? Maybe it got changed somehow with the upgrade?? Maybe you have it set in linear or something instead of whatever the default setting was. I use Firefox and haven't had any problems.

tgal
03-12-2011, 09:27 PM
I checked all that first. In preview it looks perfect. Maybe it just doesn't like me. LOL

Peridot20_Gem
03-14-2011, 12:05 PM
Hi Mari,
Everything is perfect mate and layed out as it should be like everyone elses.